Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

Ιδού . . . η Ρόδος

Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου παρουσία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνου Μπούτσικου ο οποίος καταχειροκροτήθηκε, από τους παριστάμενους που είχαν κατακλύσει το χώρο, για να στηρίξουν τον μεγάλο αγώνα, που κάνει η διοίκηση του συλλόγου τους.

Η παρουσία και μόνο του κ. Μπούτσικου, ενθάρρυνε τους εργαζόμενους που έχουν κουραστεί πλέον, από την πολιτική των υποσχέσεων, που ακολουθεί εδώ και πολύ καιρό, η διοίκηση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς Αιγαίου.

Ο κ. Εισαγγελέας άκουσε με πολύ προσοχή όσα ανακοίνωσε η διοίκηση του Συλλόγου και πήρε το εξώδικο, που κατατέθηκε ονομαστικά κατά της διοικητού κ Χριστίνας Παπανικολάου και των δύο υποδιοικητών Σωτήρη Ζώτου και Γιώργου Κασσάρα, που θα φέρουν την πλήρη ευθύνη για ότι τυχόν συμβεί στους νοσηλευόμενους και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

"Ό,τι και να γίνει θα είμαι πάντα κοντά σας . Θα έχουμε συνεχή επαφή και συνεργασία για τα ζητήματα που αφορούν το νοσοκομείο . Με ενδιαφέρουν τα θέματα που έχουν ανακύψει εδώ και οι πόρτες του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτές", τόνισε ο κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος που διέκοψε αρκετές φορές, την ομιλία του καταχειροκροτούμενος, από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, που έσπευσαν να τον ακούσουν.

Ο κ. Μπούτσικος τόνισε ακόμη πως η Εισαγγελία δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αλλά δρομολόγησε ήδη εξελίξεις, που στόχο έχουν τη διασφάλιση της λειτουργίας του νοσοκομείου. Μια από τις ενέργειες στις οποίες άμεσα θα προβεί ο Εισαγγελέας, είναι η κοινοποίηση του εξώδικου, που του ενεχείρισαν οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Υγείας συμπληρωμένο με σημειώσεις, με ότι συνεπάγεται αυτό για τη διοίκηση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς Αιγαίου, που θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για οτιδήποτε συμβεί είτε σε ασθενείς είτε σε εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εισαγγελέας είχε προχθές συνάντηση και με τους γιατρούς που τον ενημέρωσαν για ότι συμβαίνει στο νοσοκομείο και κυρίως για τα κενά, που έχει δημιουργήσει το σύστημα εφημέρευσης, που καλούνται να εφαρμόσουν τα πλαίσια του νέου νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: