Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...(4)

Κλειστό παραμένει και σήμερα το ΤΕΙ Πειραιά, μετά την απόφαση της συνέλευσης του Ιδρύματος να αναστείλει την εκπαιδευτική και διοικητική του λειτουργία για δύο ημέρες.
Το ΤΕΙ Πειραιά οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση καθώς με την χρηματοδότηση του 2011 δεν μπορεί να καλύψει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις σε υπηρεσίες φύλαξης, καθαριότητας, τους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, φυσικού αερίου και σε προμήθεια αναλωσίμων υλικών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαστηρίων.
Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, η διοίκηση του ΤΕΙ θα πραγματοποιήσει στο Αμφιθέατρο «Χατζηνικολάου», ενημέρωση και ανοικτή συζήτηση για τα οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, εξαιτίας της ελλιπούς χρηματοδότησης, ενώ αύριο στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συνέλευσης του ΤΕΙ, ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση.
Χθες, ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Βασ. Παπάζογλου υποστήριξε πως ίσως και στο τέλος αυτής της εβδομάδας, θα έχουν δοθεί οι πρώτες δόσεις για όλα τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ και η υπόλοιπη δόση για το ΤΕΙ Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: