Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πάνε γυρεύοντας

 Σήμερα στις 7:30μμ τα εγκαίνια του αμαρτωλού ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο των πολλών «DE-PUΥ» σκανδάλων!!!

 ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  κ.κ. Kάρολος Παπούλιας
Το ΚΕΝΤΡΟ αυτό το έφτιαξε για κολυμπήθρα εξαγνισμού, με περίεργες «χορηγίες» ο βασικός φορέας της ορθοπεδικής ιδιωτικής ιδέας με τις πλάτες του κατακρεουργημένου κράτους, καθηγητής Π. ΣΟΥΚΑΚΟΣ.
Μήπως (λέμε μήπως…) ο κ. Παπούλιας ΑΚΟΥΣΕ κάπου να μιλάνε γιά τις χοντρούλες ΜΙΖΕΣ της εταιρείας ορθοπεδικών εξαρτημάτων DE-PUΥ ???? ….… ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ????
Μήπως ΕΜΑΘΕ ποιός ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ από την δικαιοσύνη για ΜΙΖΕΣ στην Eλλάδα ;
Θα τιμήσει με την παρουσία του το καραγκιοζιλίκι των εξαγορασμένων υποκριτών;
Μήπως να είμαστε όλοι εκεί να τους υποδεχθούμε;
ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ή ΒΛΑΚΕΣ  πρέπει να πάρετε ότι σας αξίζει!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση: στο ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Α' ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ θα γίνει η Έναρξη του 27ου Σεμιναρίου Μικροχειρουργικής που οργανώνεται από τις Πανεπιστημιακές Ορθοπαιδικές Κλινικές Αθηνών & Ιωαννίνων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα παραστεί. Παρόντες θα είναι οι εκπαιδευτές & οι εκπαιδευόμενοι.
ΙΑΣΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ΙΑΣΩΝ δεν ακουσες τίποτε γιά ΣΔΟΕ, καταθέσεις, ΝΤΕ-ΠΟΥΪ, εξωχώριες εταιρείες, εισαγγελία κλπ κλπ. Η μήπως και τόσο πολύ σε απορρόφησε η επιστήμη?????

Ανώνυμος είπε...

Aστε τον αυτόν τον ΙΑΣΟΝΑ τον μονοσάνδαλο....Φοράει ΜΟΝΟΝ ένα σανδάλι της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. ΔΕν υπάρχει το σανδάλι της ΑΡΕΤΗΣ (ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....()

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες ο τύπος ξεπλένει μαύρο χρήμα και εμείς χειροκροτάμε. Τόσο μεγάλοι μακάκες ούτε στην Κολομβία υπάρχουν

Ανώνυμος είπε...

εδώ δεν ανεβάζουν το έργο ο καραγικόζης ευεργέτης αλλά το άλλο έργο ο μαφιόζος ευεργέτης!!!!!