Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Οταν η αγανάκτηση παίρνει μορφή

Ένας πατέρας με τον έφηβο γυιό του διαδήλωναν ειρηνικά στη συγκέντρωση του συντάγματος οταν άρχισαν, λόγω της εκτεταμένης χρήσης χημικών απο την πλευρά της αστυνομίας, να κατεβαίνουν την Μητροπόλεως για να μπορέσουν να αναπνεύσουν.


Την ίδια ώρα μια ομάδα Δ καμαρωτή πάνω στα μηχανάκια της, έκανε επίδειξη ισχύος ανεβαίνοντας προσπαθώντας να εγκλωβίσει και διαλύσει τους διαδηλωτές.

Ο πιτσιρικάς έκανε την "μαγική κίνηση" να σπρώξει ένα Δέλτα προσπαθώντας να αποφύγει το μένος του και. ξαφνικά γίναν όλα γης μαδιάμ και ο ένας μπάτσος έπεφτε μετά τον άλλον αφρίζοντας και βρίζοντας.
Ο κόσμος που παρακολουθούσε σοκαρισμένος, άρχισε να τους γιουχάρει και να κινείται απειλητικά εναντίον τους αναγκάζοντάς τους σε άτακτη υποχώρηση.

Επέστρεψαν όμως σε λίγο ταπεινωμένοι και λυσσασμένοι για εκδίκηση με τις σειρήνες και τα φώτα τους αναμμένα για εκφοβισμό.

Ο κόσμος όμως τώρα ήξερε. Με μιά σπρωξιά σε ένα μηχανάκι πάρτους πάλι κάτω μαλλιοκούβαρα!!!

Αρχισαν να ουρλιάζουν, να βρίζουν να ρίχνουν με τα γκλόμπς σε όποιον εύρισκαν μπροστά τους (φάγαμε κι εμείς την γκλομπιά μας) , να πετούν κρότου- λάμψης και να κάνουν συλλήψεις.

Η ξεφτίλα τους όμως δεν είχε τελειωμό.Το πλήθος τους επιτέθηκε και απέσπασε τους συλληφθέντες ενώ τους κυνήγησε φωνάζοντας "ΠΙΣΩ" και "ΜΠΑΤΣΟΙ _ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ _ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" μέχρι χαμηλά προς το Μοναστηράκι.
Οταν η αγανάκτηση παίρνει μορφή, τότε ενας πιτσιρικάς συνοδευόμενος απο τον πατέρα του μπορεί να διαλύσει μιά ομάδα Δ. και να επιστρέψει στο Σύνταγμα!

 

και εγώ να σηκώσω το σκυμμένο κεφάλι μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: