Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

«Βαριά και ασήκωτα» για τον προϋπολογισμό του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ) για τους υγειονομικούς του ΕΣΥ !!!


Ήταν φως φανάρι ότι θα κατέληγαν έτσι τα πράγματα, από την κατανομή  των πιστώσεων του ΥΥΚΑ που είχαμε δημοσιεύσει στις 2 του Γενάρη , από την οποία προέκυπτε ότι  στις νέες πιστώσεις  του 2012  του ΥΥΚΑ, το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας ήταν μόλις 2, 5 εκατομμύρια ευρώ   και   μάλιστα μειωμένο κατά 25,60% σε σχέση με το 2011 , όταν το επίδομα θέσης ευθύνης ήταν 11 εκατομμύρια ευρώ. ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τι προοιώνιζε αυτό; 

Αυτό που υπονοούσαμε  ΕΔΩ

Ότι δηλαδή η εφαρμογή του θεσμού των ΒΑΕ για τους υγειονομικούς για το 2012, πού διατυμπάνιζαν οι υπουργίσκοι του ΠΑΣΟΚ  πιθανόν  να είναι … «μούφα»!!!!

Το επαλήθευσε στις 19 Γενάρη του 2012 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης απαντώντας σε ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ  Διώτη και Κριτσωτάκη.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η επίμαχη παράγραφος τα λέει όλα





Καλά και η απόφαση που πέρασε σε ΦΕΚ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης τι είναι;

Δεν είναι νομοθέτηση και  για ορισμένους κλάδους  Υγειονομικών του Δημοσίου του θεσμού των ΒΑΕ;

Δηλαδή δίκιο είχαμε ΕΔΩ ;

Όπως καταλαβαίνετε, οι άθλιοι υπουργίσκοι της ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης και τώρα του μαύρου συγκυβερνητικού μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, δούλευαν μερικές χιλιάδες υγειονομικούς  σε ψιλό γαζί.

Έτσι ο  Λοβέρδος παρουσιάζεται ότι το προώθησε από την πλευρά του το   θέμα, ο Κουτρουμάνης ότι έβγαλε μια ψευτοαπόφαση ένταξης κάποιων(;) κλάδων  των υγειονομικών του ΕΣΥ (ασφάλιση Δημοσίου) στα ΒΑΕ -  η οποία όμως απόφαση θέλει καμια... 40ριά  " ερμηνευτικές εγκυκλίους"  για να καταλάβεις ακριβώς τι υπονοεί και ποιοι ακριβώς κλάδοι εντασσονται στα ΒΑΕ- και ο Σαχινίδης απαντά ότι δεδομένης της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, το υπουργείο του δεν αντιμετωπίζει  προς το παρόν την επέκταση του θεσμού των ΒΑΕ  στο Δημόσιο πέραν μιας κατηγορίας εργαζομένων στους ΟΤΑ α΄βαθμού!!!

"Θα γίνει μακελειό"!  

Ανατροπή τώρα της συγκυβερνητικής χούντας!

Κατω το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: