Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Οι γιατροί της Λήμνου απαντούν στην προσπάθεια τρομοκράτησής τους από τη διοίκηση


ΨΗΦΙΣΜΑ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ  ΛΗΜΝΟΥ
Στηρίζουμε απόλυτα τις δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Λήμνου στο δημοσίευμα στο ygeianet στις 2/1/2012.
Οι δηλώσεις του αποτυπώνουν με ακρίβεια την πραγματικότητα τόσο στην απόπειρα  περικοπής των αποδοχών μας ,όσο και σε ότι αφορά την λειτουργία του Νοσοκομείου.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την προσπάθεια της διοίκησης, να φιμώσει το συνδικαλιστικό όργανο των ιατρών του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, χρησιμοποιώντας πειθαρχικές διώξεις για δηλώσεις του, και απειλώντας με ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης.
Απαιτούμε την παύση των διώξεων του συνδικαλιστικού αντιπροσώπου μας, την αποκατάσταση της αλήθειας και της νομιμότητας.
Οι ιατροί του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν το δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης και να συνεχίσουν τους αγώνες τους τόσο για τα εργασιακά τους δικαιώματα όσο και για Δημόσια Δωρεάν Υγεία για ΟΛΟΥΣ.
Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Λήμνου
Εγώ πάντως θα έλεγα φον-Δημητράκη να τους καλέσεις ΟΛΟΥΣ σε απολογία διότι δεν είναι δυνατόν κοτζάμ διοικητή να μη σε υπακούν τυφλά.
Όρμα τους να μάθουν ποιος κάνει κουμάντο.
Εδώ ξεπούλησες ολόκληρο κλάδο απ ότι διαβάζουμε (κλικ ΕΔΩ) στο Λοβέρδο για να γίνεις διοικητής θα σου τη βγαίνουν τώρα τα γιατρουδάκια, άσε που έχεις και τη στήριξη της Κατίνας και του άλλου του συνονόματού σου.
Καλά τα είπε η άλλη η υπουργάρα «δυστυχώς έχουμε δημοκρατία».
Να χαθείτε όλοι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: