Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Το Μάρτη –Απρίλη θα εφαρμόσουν τις περικοπές στα μισθολόγια των Νοσοκομειακών γιατρών


Η απόφαση έχει ληφθεί.
Αυτό που αποκαλύπταμε με αριθμητικά δεδομένα εδώ και πάνω από ένα μήνα   (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)   τίθεται οσονούπω σε εφαρμογή.
Επιταχύνουν το κούρεμα των ειδικών μισθολογίων και των αποδοχών των νοσοκομειακών γιατρών και μάλιστα το  μέσο ποσοστό μείωσης των συνολικών αποδοχών   θα είναι αυτό που σας γράφαμε   – ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ- και όχι αυτό που αναφέρει το «Βήμα.
Λέμε και μεγαλύτερο γιατί πέρα από τη μείωση των βασικών μισθών και επιδομάτων,  θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη μείωση  των κονδυλίων των εφημεριών από αυτή  που προέβλεπε η φετινή κατανομή ,  καθώς έχει αποφασιστεί και μια επιπλέον μείωση στο συγκεκριμένο κονδύλι της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ
Και  η νέα σφαγή δεν θα έχει να κάνει μόνο με τους νοσοκομειακούς γιατρούς.
Γιατί ξαναβάζουν  χέρι και στα ΗΔΗ  ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΑ μισθολόγια των υπόλοιπων  δημοσίων υπαλλήλων και βέβαια των υπόλοιπων υγειονομικών.
Προβλέπεται από το μνημονιο που ψήφισαν στη Βουλή και θα προχωρήσουν  πολύ σύντομα  σε αλλαγές που θα επιβάλλουν   περισσότερα χρόνια στην  παραμονή στον κάθε βαθμό(άρα και μισθολογική καθήλωση-ή υποβαθμιση ) και μικρότερες μισθολογικές  αυξήσεις κατά την μετάβαση από κλιμάκιο σε κλιμάκιο και από βαθμό σε βαθμό.
Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο ακόμη και  ήδη υπηρετούντες να κατέβουν κι άλλο τη βαθμολογική  και μισθολογική κλίμακα με νέα κατάταξη.
Που θα φτάσουν;
Μέχρι να μας εξαθλιώσουν πλήρως !
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
Τις επόμενες λοιπόν μέρες ας πάρουν φωτιά τα νοσοκομεία με γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων , όλων των  εργαζομένων (γιατρών, νοσηλευτών , διοικητικών , παραϊατρικού προσωπικού, βοηθητικού προσωπικού κλπ).
Να πάρουμε άμεσα αποφάσεις κλιμάκωσης του αγώνα.
Ήδη μερικά νοσοκομεία έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία.
Να τους ανατρέψουμε.
Να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: