Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΣΤΟΧΟΣ: ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Μιαπρωτοφανής σε όγκο,μαζικότητα και αποφασιστικότητα λαοθάλασσα πλημμύρισε χθές το Σύνταγμα και  τις πλατείες όλης της χώραςγια να διατρανώσει το δικό της ΟΧΙ απέναντι στο νέο καταστροφικό για την κοινωνία και τη χώρα  Μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση-θηλιά που υποθηκεύει το παρόν και το μέλλον του λαού για τις επόμενες δεκαετιες.
Η πάνδημη αυτή συμμετοχή του κόσμου στα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν πανελλαδικά (δείτεφωτογραφίες από Αθήνα εδώ) δείχνει ότι η επιχείρηση κυβερνητικής και μιντιακής  τρομοκρατίας, εκφοβισμού και εκβιασμού του λαού, με όχημα τις απειλές εξόδου από το ευρώ και την πτώχευση, έχουν κοντά ποδάρια!
Και όπου δεν πίπτει ''λόγος'' για την κυβέρνηση, πίπτει ράβδος: Τα γνωστά-άγνωστα βρώμικα παρακρατικά κέντρα, με τις εξίσου γνωστές- άγνωστες εσωτερικές και εξωτερικές διαπλοκές,μετέτρεψαν από το απόγευμα της Κυριακής σε κόλαση το κέντρο της Αθήνας, αλλά και πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
 Τα ΜΑΤ, σε διατεταγμένη υπηρεσία και βάσει σχεδίου, εξαπέλυσαν έναν αδίστακτο πόλεμο βίας και χημικών, προκειμένου να διαλύσουν μιαμεγαλειώδη ειρηνική λαοθάλασσα, η οποία διατράνωνε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο, αναζητώντας ελπίδα και προοπτική.
Για άλλη μια φορά,αφορμή για τις άθλιες επιχειρήσεις βίαςκαταστολής και χημικού πολέμου, στάθηκαν οι συνήθεις ομάδες προβοκατόρων «κουκουλοφόρων», οι οποίες δεν έχουν σχέση με ιδεολογικές και πολιτικές αντιεξουσιαστικές ή αναρχικές απόψεις. 
Χαρακτηριστικο της κινητοποίησης στην Αθήνα, εκτός από την πρωτοφανή μαζικότητα ήταν και ηαποφασιστικότητα των εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών να παραμείνουν στους δρόμους - παρότι αυτοί είχαν μετατραπεί σε θαλάμους αερίων - και να επιστρέψουν στην πλατεία Συντάγματος.Όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα: η Αμαλίας, η Ερμού, η Μητροπόλεως, η Καραγιώργη Σερβίας, η Σταδίου, η Ακαδημίας, η Πανεπιστημίου και η Ομόνοια ήταν πλημμυρισμένοι μέχρι αργά το βράδυ από πλήθος διαδηλωτών.
Ό,τι όμως δεν κατέφερε ο χημικός πόλεμος και οι συνεχείς επιθέσεις των ΜΑΤ στους αποφασισμένους διαδηλωτές, δηλαδή να τους διαλύσουν, το πέτυχαν ολιγάριθμες ομάδες προβοκατόρων -''κουκουλοφόρων'', που μετά τις 9:30 το βράδυ συντονισμένα -και  με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων- επιδόθηκαν συντονισμένα σε εμπρησμούς και πλιάτσικο, σε βάρος ακόμα και ιστορικών κτιρίων της Αθήνας. 
Αυτή η μεθοδευμένη και προαναγγελθείσα επιχείρηση βίας, εμπρησμών και καταστροφής τωνκάθε μορφής παρακρατικών κέντρων συνεχίστηκε στο κέντρο της Αθήνας μέχρι αργά το βράδυ και αξιοποιήθηκε από τα γνωστά τηλεοπτικά μέσα τρομοκρατίας προκειμένου να διασπείρει μια εικόνα φόβου και αδιεξόδου στον ελληνικό λαό. Είναι ενδεικτικό ότι η κάλυψη της χτεσινής μέρας από τα κυρίαρχα ΜΜΕ υποβάθμισε την κοσμοπλημμύραalt των διαδηλωτών σε σημαντικό βαθμό, προκειμένου να αναδείξει ένα κλίμα χάους και τρομοκρατίας.
Οι τυφλές αυτές δυνάμεις της ανωμαλίαςόσο ισχυρή κάλυψη και αν έχουν στα κέντρα εξουσίας και σε ξένες υπηρεσίες δεν μπορούν να ανακόψουν ένα λαό ενωμένο και αποφασισμένο, να πάρει τις τύχες στα χέρια του και να βγάλει τη χώρα από την κρίση, ανοίγοντας προοδευτικούς δρόμους.
Ο δικομματικός συνεταιρισμός ψηφίζοντας χθες το δεύτερο Μνημόνιο έκτρωμα, χτίζει πάνω στην άμμο και λογαριάζει χωρίς το απέραντο λαϊκό ποτάμι, που καμιά αστυνομική βία και προβοκάτσια δεν μπορούν να σταματήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: