Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Καταγγελία στον Διοικητή του "ΑΤΤΙΚΟΝ"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» καταγγέλλει το Διοικητή του νοσοκομείου κ. Χρήστο Ροϊλό για την αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική και αυταρχική του συμπεριφορά απέναντι στο συνδικαλιστικό κίνημα των υγειονομικών του νοσοκομείου.
Συγκεκριμένα ο κ. Διοικητής αφού χρησιμοποίησε φασιστικές μεθόδους για την τρομοκράτηση των εργαζομένων, όπως να τους καλεί να παρουσιαστούν στο Δ.Σ. του νοσοκομείου «δι υπόθεσίν τους» προχώρησε και σε προσφυγή στον Εισαγγελέα για το «πιθανό» κλείσιμο της πύλης του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα εν ώρα γενικής εφημερίας να παίρνονται καταθέσεις και να γίνονται ανακρίσεις από ένστολους της αστυνομίας μέσα στον χώρο των Τ.Ε.Π, ενώ εξεταζόντουσαν ασθενείς. Τέτοιες συμπεριφορές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, σε άλλες σκοτεινές εποχές, που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» δεν θα επιτρέψει ενέργειες κανενός είδους που σκοπό θα έχουν την τρομοκράτηση και την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής έκφρασης των εργαζομένων και καλούμε το Διοικητή του νοσοκομείου κ. Χρήστο Ροϊλό να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
Καλούμε την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Υπουργό Υγείας κ. Δημ. Αβραμόπουλο να αναλάβουν τις πολιτικές τους ευθύνες απέναντι στις πρωτοφανείς και απαράδεκτες αυτές ενέργειες του Διοικητή του «ΑΤΤΙΚΟΝ» και να δώσουν άμεσα λύση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο εξ αιτίας κυρίως της υποχρηματοδότησης και της τραγικής έλλειψης νοσηλευτών.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ



Για την Γενική Συνέλευση

Η Πρόεδρος O Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: