Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΓΡΑΦΕΙ Ο "ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ" : Ο Δρόμος Δύσβατος….



1. Έλληνας διανοούμενος (και πολιτικός, συμπληρώνω εγώ ή ασκών την πολιτική στο χώρο που βρίσκεται) είναι αυτός που προσπαθεί να βρει ιδέες για να δικαιολογήσει τις πράξεις του.
2. Ο Έλληνας (αυτός ο προηγούμενος), όταν βλέπει τον εαυτό του στον καθρέπτη, αντικρίζει είτε τον Μεγαλέξανδρο είτε τον Κολοκοτρώνη, είτε τουλάχιστον τον Ωνάση. Ποτέ τον Καραγκιόζη

Ταδε έφη Νίκος Δήμου .Και απαντούν ευθέως στην ερώτηση του δημοσιογράφου των “Νέων” προς τον Διοικητή του “Αττικόν” ως προς τα “αγκάθια” που δεν επιτρέπουν την εύρρυθμη λειτουργία του.
Πώς λοιπόν , και ενώ αυξάνονται οι ρυθμοί προσέλευσης των ασθενών, να διεκπεραιωθούν τα χειρουργικά επείγοντα περιστατικά στα ήδη υπολειτουργώντα χειρουργεία του όταν συνεχίζεται η ίδια παντελής έλλειψη “Αρχών και Κανόνων” που τόσο λατρεύει ο διοικητούκος μας;!
Οταν δηλαδή οι ίδιοι εκείνοι υπαίτιοι της διαφθοράς και του διασυρμού του ιατρικού λειτουργήματος (μεγαλογιατροί του Ε.Σ.Υ και Πανεπιστημιακοί Αδερφοί) συνεχίζουν ανενόχλητα το θεάρεστο έργο τους;!
Συμβουλάτορες τώρα των “νέων αδιάφθορων λυτρωτών του Έθνους”, εμβαπτίζουν όπως και πριν τους προσωπικούς πελάτες των ιατρείων τους (πρωινών ,απογευματινών και μελλοντικά ολοήμερων) “επείγοντα και έκτακτα” περιστατικά υπερπηδώντας όλα τα εμπόδια και τις προτεραιότητες που τίθενται βάσει των Αρχών και Κανόνων.
Τα στοιχεία υπάρχουν κύριε διοικητούκο μας, αρκεί να έχει κανείς το θάρρος να τα δει ,να τα βρει και να τα ανατρέψει….Καλή ψαριά!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Διοικητή μου μήν έτυχε να ακούσεις γιά κάποιο σαμουραϊ όνόματι Σου-Κα-Κο στο Αττικό? λέμε δηλαδή μήπως και έτυχε να τον έχεις ακούσει...

Ανώνυμος είπε...

ειστα ΑΝΟΗΤΟΙ αν νομίζετε ότι υπάρχουν στο ΑΤΤΙΚΟ άνθρωποι που θα βγάλουν στην φόρα τα άπλυτα των ΣΑΜΟΥΡΑΪ. Θα κάνουν όλοι την πάπια μέχρι να περάσει η μπόρα...