Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Πανικόβλητη κυβέρνηση

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ !
ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !
Ανακοίνωση της Α.Ρ.Σ.Ι., από την κατάληψη του υπουργείου υγείας, 7-2-11, 11 μμ

Χοντρή «χλαπάτσα» σήμερα για την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της.
Από το πρωί απερίγραπτο μπάχαλο με τις «λίστες των συμβεβλημένων ΟΑΕΕ και ΟΠΑΔ» που είχαν μέσα … συνταξιούχους (!) , πεθαμένους (!!) και γιατρούς που είχαν απολυθεί από το ΙΚΑ λόγω διαφθοράς (!!!). Σχεδόν όλοι οι γιατροί από τη «λίστα» που ρωτήθηκαν τηλεφωνικά από πολίτες ή από δημοσιογράφους δήλωσαν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ «ΚΑΣΤΑΝΑ» ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ Κ.Κ. ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (!!!)
Σημείο αναφοράς η κατάληψη του υπουργείου όπου από το πρωί οι απεργοί συνταγογραφούσαν σε επείγουσες ανάγκες συνταγογράφησης ασφαλισμένων το ΙΚΑ, χρησιμοποιώντας τις ατομικές τους σφραγίδες και συνταγολόγια του ΙΣΑ.
Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ! 
Πανικόβλητη η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να ανακοινώσει ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΥΡΕΣ (!), αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ και όχι η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΙΚΑ.
Ανάρπαστο το έντυπο με την χθεσινή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της κατάληψης, το οποίο ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ «ΒΕΛΤΙΩΣΗ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ όλων των εκπροσώπων από όλους τους φορείς.
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στην πράξη και όχι στα χαρτιά ! Οι απεργοί της ΕΘΕΛ και η ΟΛΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ !
Αύριο 9.30 πμ στο “Novotel” ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη σύσκεψη της ΠΟΕΔΗΝ, για να καλέσουμε τους υγειονομικούς να ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του προεδρείου της ΠΟΕΔΗΝ και να μπουν δυναμικά στον αγώνα. 
Πανικόβλητοι οι κυβερνητικοί υπεύθυνοι ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ! 
Στο ένα κανάλι ο κ. Σπυρόπουλος μιλούσε για σύμβαση «τύπου ΟΠΑΔ» τάζοντας λαγούς με πετραχήλια (ομολογώντας όμως ότι καμία οικονομική μελέτη δεν υπάρχει, άρα πρόκειται για πυροτέχνημα χωρίς αντίκρισμα), ενώ στο άλλο κανάλι ο κ. Κουτρουμάνης ουσιαστικά παραδεχόταν ότι θα είναι σύμβαση «τύπου ΟΑΕΕ». Σε σημερινή εκδήλωση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας όπου έγινε παράσταση από τους απεργούς, ο διοικητής του ΟΠΑΔ κ. Σουλιώτης είπε ανοιχτά ότι το … «πυροτέχνημα» περί 20 και 10 ευρώ, είναι … «προσωρινό μεταβατικό μέτρο». 
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΜΑΡΟΥΔΙΑΔΕΣ» : ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ !
Να τους χαίρεστε και αυτούς κ.κ. Παπανδρέου και Λοβέρδε !
Η σημερινή … «ξενέρωτη» ανακοίνωση της ΝΔ («καταψηφίζουμε το νομοσχέδιο επειδή είναι αόριστο, δεν συμφωνούμε με την κατάληψη») ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ όταν μιλάει για … «συμμαχία δεξιάς αριστεριστών» ή «για τα παιδιά της ΑΡΣΙ που … παρασύρονται (!) από τους νεοδημοκράτες»
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΝΟΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. 
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ !
ΠΗΓΗ   ΑΡΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: