Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Παιχνίδια ενηλίκων.


Δεν είναι μόνον αμετροεπής. Είναι και εγκληματική η συμπεριφορά της κυβέρνησης κατά την πρόσφατη παν-ιατρική  απεργία.
Ανάρτησε στο ΙΚΑ καταλόγους γιατρών που περιλάμβαναν αποβιώσαντες και αποπεμφθέντες λόγω διαφθοράς και έστησε ολόκληρο επικοινωνιακό παιχνίδι προκειμένου να στρέψει τους πολίτες εναντίον των γιατρών. Παιχνίδι που στο τέλος στράφηκε εναντίον της. Και πάλι όμως δεν είχε την εντιμότητα να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες που ταλαιπώρησε αφάνταστα, αλλά ισχυρίζεται ανενδοίαστα ότι στήνει Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, αλλά δεν την αφήνουν οι γιατροί!
Πρόκειται για ψευδολόγημα. Η τρόικα επιβάλλει στους υποτακτικούς της όλες αυτές τις ρυθμίσεις, ώστε να επιτύχει περιστολή των δαπανών υγείας στο 6%, από 10% που είναι σήμερα. Θέλουν να κατεβάσουν στα τάρταρα τις αμοιβές των γιατρών του ΙΚΑ και των ελευθεροεπαγγελματιών, ώστε στη συνέχεια να πετσοκόψουν και τις αμοιβές των νοσοκομειακών. Η καταπάτηση της κλαδικής συμφωνίας αυτό προοιωνίζεται.
Οφείλουμε όλοι να συμμετάσχουμε στην απεργία. Οφείλουμε όλοι να είμαστε στις 11πμ της Τετάρτης με τις ποδιές μας μπροστά στο υπουργείο Υγείας, ώστε να κάνουμε πορεία στο Σύνταγμα, όπου στις 2μμ θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και μεγάλη συναυλία.
Το οφείλουμε στους εαυτούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: