Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ο γνωστός καραγκιοζάκος ξαναχτύπησε

Για… θεατρινισμό κατηγορεί τον υποδιοικητή της 2ης ΥΠΕ Σωτήρη Ζώτο, ο σύλλογος εργαζομένων στο νοσοκομείο της Ρόδου ο οποίος σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε χτες ασχολήθηκε με το θέμα των όσων εκείνος επεσήμανε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τον κ. Ζώτο ως «εντεταλμένο αντιπρόσωπο» της υπηρεσίας, και επισημαίνει ότι και στο παρελθόν δόθηκαν ανάλογες δεσμεύσεις για στελέχωση του νοσοκομείου μας οι οποίες όμως ουδέποτε υλοποιήθηκαν.

Ξεκάθαρα εκφράζει τη δυσπιστία του ότι και αυτή τη φορά οι δεσμεύσεις θα μείνουν στα…λόγια τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι όλα όσα ειπώθηκαν είναι…κοροϊδία σε βάρος του νοσοκομείου μας.

Η παρουσία του κ. Ζώτου στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας ήταν για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών, επισημαίνει ο σύλλογος ο οποίος δεν κρύβει την απογοήτευσή του για την κατάσταση.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 ο Σύλλογος εργαζομένων σε έκτακτο Διοικητικό του Συμβούλιο με αφορμή την παρουσία του Υποδιοικητή της 2ης Υ.ΠΕ κ. Ζώτου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας στις 23 Μαρτίου ως “εντεταλμένου αντιπροσώπου” της 2ης Υ.ΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου καθώς και τις “λύσεις” των προβλημάτων που εξήγγειλε για το Νοσοκομείο μας αποφάσισε αρχικά:

1. Να εκφράσει απορία και έκπληξη γιατί δεν υπάρχει πληροφόρηση για τις κρίσιμες για το Νοσοκομείο επαφές που είχαν τοπικοί παράγοντες, δηλαδή ΡΟΔΙΤΕΣ, στη Σύρο με τον Υφυπουργό κ. Τιμοσίδη, αλλά ανατέθηκε η ενημέρωση για το αύριο της στελέχωσης του Νοσοκομείου Ρόδου στον κ. Ζώτο.

Τον κ. Υποδιοικητή της 2ης Υ.ΠΕ για την οποία όλοι γνωρίζουμε το πόσο “υποστηρικτικά και δημιουργικά” έχει σταθεί διαχρονικά δίπλα στα προβλήματα του Νοσοκομείου (αποδεδειγμένη άνιση μεταχείριση στην στελέχωση έναντι άλλων Νοσοκομείων, αποψίλωση του λιγοστού εναπομείναντος προσωπικού κλπ),

Τον κ. Υποδιοικητή που έστειλε σ’ όλους τους εργαζόμενους ένα (1) εξώδικο και στην Πρόεδρο του Συλλόγου μας δύο (2) εξώδικα, αλλά κυρίως

Τον κ. Υποδιοικητή που στην πρώτη του επίσκεψη στο Νοσοκομείο μας στις 21 / 4 / 10 δεσμεύθηκε για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Τον κ. Υποδιοικητή που και πάλι στις 14 / 5 / 10 δεσμεύθηκε την άμεση στελέχωση του

Νοσοκομείου μας με μόνιμο προσωπικό,

Τον κ. Υποδιοικητή που στις 6 / 9 / 10 δεσμεύθηκε εγγράφως, για την προκήρυξη (εντός του Σεπτεμβρίου 2010) και πρόσληψη εξήντα (60) συγκεκριμένων θέσεων μόνιμου προσωπικού (διαφόρων κλάδων μεταξύ των οποίων οι 40 νοσηλευτικό προσωπικό), καθώς και τριάντα επτά (37) θέσεων από συνταξιοδότηση-παραίτηση υπαλλήλων (πρόσληψη εντός α΄ εξαμήνου 2011)
...................................................
ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.
Απο το Νοσοκομείο Λήμνου στην κατηγορία "ΠΑΠΑΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: