Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο κόσμος αγανακτεί γιατί δεν υπάρχει παγκόσμια διακυβέρνηση για τον ΓΑΠ!!!


Η περίπτωση Παπανδρέου χρίζει ψυχολογικής ανάλυσης. Ο άνθρωπος βρίσκεται σε φάση πλήρους άρνησης μην μπορώντας να καταλάβει γιατί οι πολίτες αγανακτούν και τα βάζουν μαζί του, την ώρα που αυτός σώζει την χώρα… Το παίδεψε πολύ και βρήκε την αιτία!!!
Προσέξτε λογική:
“Ο κόσμος επαναστατεί στην Ελλάδα και σ’ άλλες χώρες διότι, τα εθνικά κράτη δεν είναι ικανά να λύσουν τα σύγχρονα προβλήματα μέσα στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, συνεπώς χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση ικανή να τα λύσει”!!!!
Μας είπε δηλαδή ο ολίγιστος ότι οι νέοι έχουν βγει στους δρόμους γιατί θέλουν παγκόσμια διακυβέρνηση…
Τελικά τον ηλίθιο αν του δείξεις το φεγγάρι αυτός κοιτάει το δάχτυλο; ή κρύβει κάτι άλλο;
Αυτή η λογική να μεταβιβάσει όλες τις εξουσίες των εθνικών κρατών σε παγκόσμια κέντρα εξουσίας είναι η κυρίαρχη ιδεολογία ΓΑΠ εδώ και πάρα πολλά χρόνια… Δεν το έκρυψε και ποτέ, αλλά λίγοι ασχολούνταν με αυτό και αυτοί χαρακτηρίζονταν γραφικοί και συνομοσιολόγοι.
Τώρα ο ΓΑΠ μας σώζει και το πιστεύει!!! Μας ξεπουλάει για το “καλό” μας και μεταφέρει την εθνική κυριαρχία σε διεθνείς οργανισμούς. Το Μνημόνιο και η μυστική διπλωματία με το ΔΝΤ είναι μόνο το μέσον, σκοπός είναι η κατάργηση του ελληνικού έθνους η κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας και η αντικατάστασή της με μια κοινωνία ισοπεδωμένων δούλων, χωρίς φωνή και διαφορετικότητα. Ότι ζούμε σήμερα είναι η αρχή. Θέλουν να μας λοβοτομήσουν, αλλά δεν θα τους περάσει…
http://nosokomeiolimnou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: