Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Για τα παιδιά μου ρε γαμώτο !

Με έκπληξη είδαμε την Τετάρτη πριν να ξεκινήσει η συνέλευση για την καταβολή των δεδουλευμένων και την επίσχεση εργασίας, μιά ανακοίνωση, στον πίνακα ανακοινώσεων έξω απο τη Διοίκηση, που  έγραφε οτι έχουν γίνει διορισμοί απο το παράθυρο συγγενών κάποιων "διοκούντων" και τι κάνει  το σωματείο, με υπογραφή  Α.Κ.Ε.???
Μετά απο μάζεμα και σύνθεση πληροφοριών φαίνεται να αληθεύει η καταγγελία .
Πρόκειται για διευθύντρια διοικητικό που  βρήκε δουλίτσα τον γυιό της μέσω του Πανεπιστημίου (Κρίμα να πάνε τζάμπα τόσες υποχωρήσεις!) και στην κόρη της μέσω του συνεργείου καθαρισμού που την προσέλαβε (με τον μισθό που δίνει στις καθαρίστριες άραγε) και την παραχώρησε στο λογιστήριο του νοσοκομείου!!! (Κρίμα να πάνε τζάμπα τόσες καθυστερήσεις!)
Το καλό είναι ότι η οικογένεια μπορεί να χρησιμοποιεί πλέον ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της και να σωθεί ο πλανήτης.
Το κακό είναι οτι το "νόμιμο" δεν είναι πάντα και "ηθικό" και οτι το ανήθικο απαιτεί τα ανταλλάγματά του.
Από την άλλη μεριά ο συντάκτης της ανακοίνωσης δεν δίστασε να κατασπαράξει την συντρόφισσά του προκειμένου να βρεί ευκαιρία  να επιτεθεί, κατα την προσφιλή του μέθοδο, στο σωματείο και να κάνει διαφήμιση στο κυοφορούμενο "μόρφωμα Α.Κ.Ε."
Παριστάνει και τον ηθικό ένώ αρνείται να γνωστοποιούνται τα ποσά που παίρνει για υπερωριακή αμοιβή!! ενώ δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τι γίνεται σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ στο "ΑΤΤΙΚΟΝ" γιατί αρχίσατε και βγάζετε τα μάτια σας μεταξύ σας;
Για ποιά "ηθική" και ποιά "αξιοπρέπεια" πλακώνεστε αφού έχετε χάσει και τα δύο, ή μήπως είναι κάτι άλλο που γεννιέται μέσα απο την λάσπη;  Ακου Κουφή Εξήγηση.
Ρε ουστ απο δώ λαμόγια 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑΙ ΝΑ ''ΠΛΗΡΩΣΕΙ'' ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ.ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!